Gladsaxe skøjtehal

Unik skøjtehal med mange interessante muligheder. Dørerne åbner i slutningen af 2023 og der er lagt op til et særdeles attraktivt byggeri med moderne belysning i ekstra høj kvalitet - for ikke at nævne bæredygtighed, som har været i ekstra højt fokus i hele projektet.

Projekt detaljer

Adresse
Isbanevej, 2860 Søborg

Installatør
Steen Jørgensen El A/S

Rådgiver
MOE A/S

Bygherre
Gladsaxe Kommune

Om Byggeriet

Med Gladsaxe kommune som bygherre og et team bestående af MOE som rådgivende ingeniør og Bbp Arkitekter, som projekterende ligger der grundlag for et spændende byggeprojekt. WSP Danmark har varetaget bygherrerådgivningen på projektet. Skøjtehallen forventes færdig slutningen af 2023.

Gladsaxe ishockey klub kan se frem til yderst attraktive omgivelser, når dørene slås op til den nye moderne skøjtehal. Den nye skøjtehal vil sætte baren højt ikke alene til de professionelle brugere, men også til borgerne i Gladsaxe kommune. Skøjtehallen er placeret på Isbanevej 2 i Gladsaxe. Den nye skøjtehal vil danne rammerne i området med en flot opdelt facade i to forskellige materialer. Der vil være plads til 1600 tilskuer og så bygges der med bæredygtighed i højsædet.

Udover skøjtehallen isbane på 30×60 meter er der en del andre områder inkluderet i byggeriet. Der bliver lokaler til kiosk, fælles klublokale, fitnessrum til skøjteforeningerne, lounge, kontor og forskellige personalerum, depoter, rengørings- og toiletfaciliteter og 11 omklædningsrum. Der vil også være ind- og udkig til isbanen udefra, uden at det generer udøverne.

Illustration venligt lånt af Bbp Arkitekter A/S

Belysningsanlægget

I projektet indgår der flere forskellige typer belysningsarmaturer. Lineære belysningsarmaturer nærmere NS50 og runde indbygnings- og påbygningsarmaturer. Disse typer blev NS42 og NS40, som begge er to cirkulære armaturer, som passer særdeles godt ind i dette projekt. Derudover blev der inkluderet nedhængte armaturer i form af NS47. Cylinderformet armatur, med en høj lumenpakke. Selve skøjtehallen satte krav til NS65 armaturet, som ikke alene er leveret med polycarbonat linser med IK10, men udover er bestykket med et sikkerhedsboldgitter i front. Således vil en puk med 150 km/t ikke ødelægge armaturet. Andre armaturer til bi-rum, teknikrum og depoter er ligeledes blevet anvendt i bygningen.

Byggeriet er stadig under opførsel og flere billeder vil senere blive lagt online under denne case historie.

Høj score til bæredygtighed

Der har i projektet været stort fokus på bæredygtighed. Nogle af de områder, som belysningsanlægget har bidraget til en høj score på skalaen, er lav flicker, god farvegengivelse (CRI90), DALI lysdæmp, ekstra høj energieffektivitet og slutteligt Lumega’s supply chain, som idag anses for at være optimeret i en sådan grad, at mindst muligt CO2 udvikling forekommer ved produktion og logistik.

Belysning til skøjtehaller

Lumega er kendt for at kunne håndtere opgaver med ekstra høje krav til belysningsanlægget. Dette projekt har en udfordring som i særdeleshed kombinerede ekstra god lyskvalitet med høj energieffektivitet. Derudover det robuste ydre til mange af armaturerne. Der ligger flere tidligere projektet med skøjtehaller, hvor Lumega har været involveret med stor succes. Vi projekterer anlægget efter seneste krav og vedstår med vidensdeling igennem hele projektet.

Kontakt Lumega for en dialog om dit næste projekt.

 

Hør mere og få et tilbud

 

Hvis du er interesseret i at lære mere om Lumega og vores fordele, så udfyld kontaktformularen, og vores CEO Rune Søgaard Larsen vil kontakte dig.

 
Forrige
Forrige

VIA Silkeborg

Næste
Næste

Sydporten på Molestien