Sportsbelysning til alle sportsgrene

LED sportsbelysning i høj kvalitet er altafgørende for at skabe den gode oplevelse inden for alle typer af sport.

LED belysning er blevet den eneste rigtige belysning til sportsanlæg. Uanset hvilken type sportsanlæg, hvad enten det er den lokale boldbane eller et større stadion, er belysning en vigtig brik, der kan påvirke oplevelsen.

Med Lumegas stadionbelysning vil du få tilpassede løsninger til gavn for sportsudøvere, tilskuere og ejere. Du vil få leveret en lysinstallation, der er bæredygtig, energieffektiv og lever op til krav og det behov, du har. Arenaer kan opleve energibesparelser på 60-70%, lavere driftsomkostninger og et langt bedre lys, der giver et enestående stadionlys til ethvert sportsevent.

Sportsbelysning fra Lumega

Belysningsarmaturer til skøjtehaller skal være særdeles hårdføre. På hvert enkelt armatur er installeret et gitter på forsiden, hvilket sikrer, at selvom pukke rammer med flere hundrede kilometer i timen, kan armaturet holde. Desuden er armaturet IK10, som sikrer at selve armaturkonstruktionen kan holde til en utrolig stor belastning, hvilket betyder, at vores armaturer egner sig rigtig godt til sportshaller.

Foruden høje energibesparelser på over 60 % og lange levetider, kan Lumega som en unik løsning tilbyde trådløs kommunikation mellem belysningsarmaturerne. Det betyder personalet vil kunne få et trådløst tryk eller en tablet med forprogrammerede lysscener. Scenerne kunne typisk være at skifte mellem 300, 500, 750 og 1200 lux, alt efter ønske og behov. For eksempel er 300 lux nok når offentligheden bruger isen, 500 lux bruges ved træningskampe, 750 lux ved elitekampe og 1200 lux ved TV transmission efter de seneste Europæiske standarder.

Skøjtehal belysning

Stadionbelysning

Lumega har opbygget en stor viden indenfor projektering af stadionbelysning. Vores erfaring bygger på mange års erfaring med levering og kurser i ind- og udland indenfor den seneste viden om Europæiske krav og lysteknisk programmering.

Stadionbelysning skal altid projekteres af en professionel lysdesigner. Udskiftning som 1:1 bør således kun foretages efter det nye anlæg er projekteret. Således undgås nabo klager og unødig lysforurening.

Foruden lyskvalitet og energibesparelser sørger vi for at regne på mastens vindmodstand, så vi sikre os de nye LED belysningsarmaturer kan installeres sikkert uden at falde ned i en storm.

Vi har leveret komplette belysningsanlæg til den lille idrætsforening med 4 master til de helt store fodbold stadions med 40 meter master og 1400 lux niveauer på banen. Der opereres i hele Danmark, så vi står klar i øjenhøjde med en komplet løsning inklusiv installation om ønsket.

Stadionbelysning

Belysning sportshaller

Mange sportshaller har stadig lysstofrør installeret. Disse står til udskiftning indenfor de næste par år. Vær opmærksom på belysning til sportshaller er mere omfattende end 1:1 installation. Der er som i de ovenstående segmenter ligeledes krav om, at sportsarmaturet skal leve op til de seneste standarder.

Armaturerne være ekstra modstandsdygtige over for boldkast. Vores belysningsarmaturer til sportshaller er testet i henhold til VDE 0710-13. Det betyder armaturet kan modstå 36 skud fra en håndbold med diameter 187 mm i tre forskellige vinkler. Derudover sørger vi for DS/EN 12193 overholdes så jeres nye belysningsanlæg lever op til de seneste krav.

Halbelysning

Udvalgte lamper til sportsbelysning

Hos Lumega har vi samlet et bredt udvalg af sportsbelysning, der passer til ethvert område og behov. Se hele vores udvalg af professionel sportsbelysning.

Inspiration

Sportsbelysning fra Lumega

  • Armaturerne leveres med komponenter fra øverste hylde af anerkendte producenter, så driftstabilitet opnås

  • Produkterne leveres med 5 eller 7 års garanti samt med mulig driftsikkerhedsgaranti

  • Projektering foregår efter gældende Europæisk- og UEFA lovgivning

  • Vi udføre målinger efter gældende regler fra Division foreningen og UEFA og udføres efter DS/EN 12193

  • Blandt markedets højeste lm/W, så den mest energirigtige belysning opnås inden- som udendørs

  • Den bedste farvegengivelse på markedet til indendørs belysning

  • Alle produkterne er boldsikre efter Europæiske standarder

  • Vores armaturer leveres uden flicker, hvilket baner vej for TV optagelser inden- som udendørs

FAQs

  • Vi arbejder med glæde på at få den bedste belysning implementeret. I handler direkte med producenten og med en af vores 25 elinstallatører i Danmark kan vi endda give en komplet pris på hele belysningsanlægget. Book et 15 minutters Teams eller telefonmøde, hvor vi afstemmer indledende forventninger.

  • Vores CEO har tidligere haft et rådgiverfirma, hvor han hjalp alt fra rådgivende ingeniører til bygherre, som måtte være kommet i problemer. Rådgivningen findes stadig, men hvis i har været uheldig med en belysningsleverandør, så tilbyder vi et gratis teams møde på 15-30 minutter, hvor du kan klædes overordnet på. Vi går desværre ikke ind i konkrete sager mere og vil aldrig snakke dårligt om vores konkurrenter. Derfor vil i møde en uvildig konkret adfærd.

  • Det er klart en fordel, hvis der er mere end 50 belysningsarmaturer. Husk på jo højere energibesparelse desto mere strøm (kWh) spares der. El-besparelsens størrelse finder Lumega i de rapporter der udføres. Derefter kan vi hjælpe jer med at søge tilskuddet. Størrelsen variere end del, men tilskuddet ligger typisk mellem 20-35 øre / kWh. Det kan derfor blive en ganske god forretning, at overveje energitilskud inden, LED belysningen installeres.

  • Hvis du har fået et godt indtryk af Lumega ved at læse disse tekster på siden, så anbefaler vi at booke et 15 minutters Teams eller telefonmøde, hvor vi gennemgår den indledende manøvre. Herfra aftaler vi en dato, hvo vi kommer ud og måler op. Husk der ingen udgifter ligger i forbindelse med tilbudsgivningen. I forpligter jer selvfølgelig heller ikke til noget.

Få den bedste sportsbelysning

Hvis du er interesseret i at lære mere om mulighederne indenfor god sportsbelysning, så udfyld kontaktformularen, og vores CEO Rune Søgaard Larsen vil kontakte dig.