Sign in

Sign in to get the price for Lumega members

Sign in

Kirkebelysning

Sædder kirke i Thureby har fået udskiftet deres ældre facadebelysning til ny moderne LED belysning. Lumega har været i tæt dialog med Brightr, som har stået for denne proces..

Project details

Address

Sæddervej 34B, 4682 Tureby

Google Maps

Google Maps

Installatør

Rådgiver

Bygherre

Sædder Kirke

Kirkebelysning

Sædder kirke i Thureby har fået udskiftet deres ældre facadebelysning til ny moderne LED belysning. Lumega har været i tæt dialog med Brightr, som har stået for denne proces..

Kirker har oftest gult facadebelysning som bruger mellem 500W – 2000W alt efter lampetypen. Der kan hentes en meget stor energibesparelse på at udskifte disse gamle projektører til nye moderne LED lamper fra Lumega. Det kan projektet i Kirken i Thureby nikke til efter deres gamle belysning på hver 2000W er skiftet til nye moderne LED lamper med special optik, så lyset kastes korrekt op på facaden. De nye LED lamper er placeret samme sted, som de gamle. Det betyder, at installationen har foregået 1:1 og der skal således ikke indregnet nogle store udgifter til denne opgradering. De lave udgifter på el-regningen med den nye belysning og den korte installationstid resulterer i en kort tilbagebetalingstid på under 2 år.

Løsningen

Lumega har leveret en stor robust LED projektør med en korrekt optisk linse. Hvad der har været vigtigt i processen var farvetemperaturen og lumenpakken. Kirken har fået en fin lysspredning på facaden. Energibesparelse på knap 70 % – Deres tilbagebetalingstid er lige under 2 år. Sidst, men ikke mindst har de fået en belysningsinstallation, som har en 5 dobling af levetiden kontra det gamle projektører.

Belysning til kirker

Brightr og Lumega er en professionel partner til at skabe den rigtige atmosfære inde som ude i kirker. Det vil være vores fornemmeste opgave at hjælpe med fremtidige projekter, hvor kirker skal renoveres indenfor belysningsanlægget. Ikke nok med det vil skabe høje energibesparelser, så kan vi være med til at hæve kvaliteten af belysningen i kirken.

Nu kan Sædder kirke byde deres gæster velkommen med en ny flot energibesparende belysning. Dette både hvad angår facade og indendørs belysning

Contact us

Contact us today to hear more about your opportunities or drop by for a cup of coffee.