Lumega indgår afgørende aftale

Lumega Indgår Banbrydende samarbejde med stor elektronikleverandør for at integrere Cutting-Edge Teknologi i fremtidige belysningsløsninger til byggebranchen.

København, 25 marts 2024

Lumega, en førende producent inden for belysningsindustrien, er stolt over at annoncere et transformerende samarbejde med en prominent elektronikleverandør for at forbedre sit produktsortiment med avancerede intelligente chips. Denne strategiske aftale markerer en ny æra for innovation inden for belysningsløsninger og giver Lumegas klienter adgang til de mest sofistikerede og effektive belysningsløsninger på markedet.

Samarbejdet understreger Lumegas engagement i at forblive i fronten af teknologiske fremskridt og sikre, at dets klienter har adgang til de mest avancerede og effektive belysningsløsninger på markedet. Ved at integrere intelligente chips leveret af elektronikpartneren er Lumega klar til at hæve sine tilbud til nye højder, hvilket giver forbedret funktionalitet og ydeevne, der imødekommer de skiftende behov i moderne miljøer.

En af nøglepunkterne i dette samarbejde er introduktionen af DALI2 eksterne sensorer og andre high-end løsninger inden for DT8-feltet samt områder indenfor AI sensing. Denne banebrydende udvikling giver Lumegas klienter mulighed for at udnytte cutting-edge teknologi til at skabe miljøer, der ikke kun er æstetisk tiltalende, men også fremmer trivsel og produktivitet. Integrationen af disse avancerede funktioner understreger Lumegas ubetingede engagement i at levere løsninger, der prioriterer både ydeevne og brugeroplevelse.

"Vi er begejstrede for at påbegynde dette transformerende samarbejde med vores respekterede elektronikleverandør," siger Rune Søgaard Larsen, CEO hos Lumega. "Ved at integrere intelligente chips i vores belysningsløsninger giver vi vores klienter enestående muligheder for at skabe rum, der er smartere, mere effektive og mere menneskecentrerede end nogensinde før. Dette samarbejde bekræfter Lumegas position som en brancheførende virksomhed, der er forpligtet til at udfordre grænserne for innovation."

Med denne nye aftale er Lumega klar til at omdefinere landskabet inden for belysningsindustrien og tilbyde klienter en omfattende suite af løsninger, der forener cutting-edge teknologi med uovertruffen ydeevne. Mens virksomheden fortsætter med at udfordre grænserne for innovation, forbliver den fast i sin mission om at give klienter belysningsløsninger, der ikke kun oplyser rum, men også inspirerer og hæver den menneskelige oplevelse.

Forrige
Forrige

Lumega certificeres i Koolmesh

Næste
Næste

Lumega Denmark ApS – Under konkurs