LED-belysning Aalborg

Belysning på kontorer har primært været domineret af lysstofrør. Denne tid er dog ovre, da LED-teknologien har udviklet sig i en sådan grad, at der i dag findes LED-rør, der direkte kan erstatte de gamle lysstofrør. Kontor LED-belysning sikrer dig og din virksomhed så store energibesparelser, at det ikke kan betale sig at holde fast i lysstofrørene.

LED-belysning vil sikre dig store energibesparelser, længere levetid og væsentlig bedre lyskvalitet, hvis du skifter fra en traditionel lyskilde. Faktisk kan energibesparelsen være helt op til 60%. Den nemme vej til at udskifte kontorbelysningen til LED er ved at anskaffe sig LED-rør, der passer direkte i et traditionelt armatur fra T8 eller T5 lysstofrør. Skifter man ikke fra lysstofrør men fra anden traditionel lyskilde som halogen, så findes der også adskillige typer LED-armaturer, der egner sig særligt godt til kontorbelysning. Et populært valg til kontoret er f.eks. et indbygget LED-armatur, hvor selve lampehuset er integreret i loft eller vægge, hvilket giver et stilfuldt finish. Fælles for alle disse løsninger er stor energibesparelse og bedre lyskvalitet. Og uanset hvilket armatur du har nu, samt hvilken løsning du ønsker at skifte til, så har Lumega den rette løsning til dig. Vi leverer til hele Danmark, så uanset om dit kontor ligger i Aalborg eller Aars, kan vi med garanti hjælpe dig.

Hos Lumega sidder vi dagligt med lysdesign, og vi er altid klar på at yde rådgivning for at sikre, at du i sidste ende står med den helt rigtige belysningsløsning. Belysning på kontorer kan være uoverskueligt uden ekspertise, da lysindfald er forskelligt, alt efter hvor du ønsker dine LED-produkter monteret. Kontorets toiletter, gange og arbejdsområder skal belyses forskelligt, og vi står klar til at hjælpe med den rigtige løsning.