LED-belysning Aarhus

LED-teknologien har udviklet sig betydeligt over de senere år. LED-pærer, lysstofrør og bånd har vundet indpas hos private, såvel som kommercielle brugere, som fx i kontorbygninger. Men industribelysning sætter større krav end private, så industrien er endnu ikke brugere af LED-teknologien, som de private eller virksomheder er det – og det er en skam.

LED-produkter til den industrielle sektor har længe haltet efter. Dette skyldes, at lofthøjden i større lagerhaller eller produktionsanlæg ofte er meget højere end eksempelvis en kontorbygning. Lofthøjden i industrien gør dermed, at lyset skal styres af reflektorer og optiske linser. Lofthøjden medfører ligeledes, at energieffektiviteten skal højere op, før belysningen kan bruges ved store arbejdsområder, som for eksempel på en fabrik.

For de fleste industrivirksomheder er en vis stabilitet i belysningen også påkrævet. Hvis et større arbejdsområde med tung maskinel skal oplyses, er det nødvendigt, at dette er ligeligt belyst, og at belysningen er kontinuerlig uden udfald. Heldigvis har LED-teknologien udviklet sig meget, og disse opgaver er løsbare for størstedelen af Lumegas LED-produkter. Om der er tale om en industrivirksomhed i Århus eller Års, så leverer Lumega de energibesparende industri-LED’er, der er behov for.

At handle med Lumega sikrer dig:

  • Dioder af høj kvalitet.
  • 20% længere levetid på dioder.
  • Op til 80% energibesparelse.
  • Levering til hele Europa.
  • Bedre lyskvalitet.

Med flere og flere store industrielle virksomheder der hopper med på den nuværende udvikling i LED-teknologien, så bliver CO2-udledningen i sidste ende betydeligt mindre. Sammen kan vi gøre verden grønnere, en LED-lampe ad gangen. Besøg vores hjemmeside og husk at vi leverer til Aarhus og omegn!