LED-belysning København

Lumega har hovedkontor i Nordhavn i København, men breder sig ud over hele Danmark, dele af Sverige samt England. Ved at handle hos Lumega i København får du en tæt samarbejdspartner, der kan håndtere de fleste belysningsopgaver. Vi hjælper altid i hele processen med lysdesign og levering til den aftalte tid af LED-armaturer og løsninger. Via dette website kan du finde LED-produkter som dækker bl.a. LED-bånd, LED-spots, LED-rør, LED-projektører, LED-indbygningsspots, LED-pærer, dæmpbar LED-belysning og meget andet. Vi står klar til at hjælpe dig, og du er altid velkommen til en kop kaffe i Nordhavn.

Fleksible LED-strips, eller LED-bånd er inden for ganske kort tid blevet meget populære. LED-strips var førhen forbeholdt små dekorative lysapplikationer og var sjældent af høj kvalitet. Den teknologiske udvikling har gjort LED-bånd tilgængelig for enhver og har vundet frem som trendy gadebelysning i Københavns gader. De fleste modeller leveres i dag efter specialmål og monteres nemt med tape.

Den teknologiske udvikling har også medført, at de populære LED-bånd, og LED-belysning helt generelt, er blevet mere energibesparende, har flere farvemuligheder, bedre lysstyrke og væsentlig længere levetid. Hos Lumega har vi det helt rigtige LED-bånd til dig, uanset hvad dine behov må være. Vi har helt små bånd, som egner sig perfekt til dekorativ belysning. Vores små og dekorative LED-bånd har en størrelse der gør dem yderst attraktive på steder, hvor det førhen ikke har været muligt at få lys. Dette er ideelt, hvis du har et ønske om køkken LED- eller LED badeværelsesbelysning. Hos vores hovedkontor i Købenavn kan du altid få den korrekte vejledning til dit belysningsprojekt – stort som småt. Skal dit LED-bånd bruges til et funktions- eller arbejdsrelateret lys, så har vi også produkter, der matcher dét behov. Vores kraftige LED-bånd egner sig godt til både arbejdsbelysningen i skuret, eller til oplysning af et større arbejdsområde. Samtlige af vores LED-bånd kan anvendes i adskillige belysningskoncepter og monteres let ved hjælp af det kraftige 3M tape på bagsiden af båndet.

Lumega er en LED-leverandør med kvalitet i højsædet. Vi tilbyder:

  • Dioder af høj kvalitet.
  • Kompetent vejledning til dit projekt.
  • 20% længere levetid.
  • 50 – 60% besparelse sammenlignet med traditionelle lyskilder.

Besøg vores hjemmeside eller kom forbi til en uforpligtende snak ved vores hovedkontor i København.


Vil du høre mere om dine muligheder?