Lumega

LED-belysning Frederikshavn

Vi leverer alle tænkelige LED-produkter og belysningssystemer til kunder i Frederikshavn og omegn. Med vores brede sortiment har vi alt fra simple retrofit LED-rør til mere komplicerede LED-indbygningsprodukter. Vi er altid klar til at levere både produkterne samt kompetent rådgivning til dig og dit projekt.

Vi er specialiserede i LED-belysning til indendørsbrug. Særligt LED-køkkenspots gør vi en dyd ud af at markedsføre og sælge til danske amatørkokke, som hver aften slider og slæber med et hjemmelavet måltid til familien. De færreste ved nemlig, at belysningen i køkkenet er uhyre vigtig. Først og fremmest fordi vi danskere bruger ret meget tid i køkkenet – gerne så meget som 6 til 8 timer om ugen. Lys af dårlig kvalitet kan give hovedpine og irriterede øjne. Men belysningen i køkkenet er også vigtig, fordi det direkte påvirker, hvordan din mad fremstår og ser ud. Belysningen påvirker hermed også din appetit. Lys af dårlig kvalitet vil få din mad til at se mat og kedelig ud. Her er lys af høj kvalitet selvfølgelig at foretrække, så din mad ser lækker og indbydende ud, og så du kan holde ud at stå i køkkenet i længere tid.

Ved at vælge LED køkkenbelysning fra Lumega vil du opleve følgende fordele:

  • Bedre oplyst arbejdsområde.
  • Bedre lyskvalitet som gør dig gladere.
  • Mad der syner bedre og mere appetitlig.
  • Lavere energiforbrug og hermed en billigere elregning.
  • Mindre vedligeholdelse da LED’er holder minimum 20% længere end din nuværende belysning.

Vi står altid klar til at yde råd og vejledning til dit næste belysningsprojekt – om det er i køkkenet eller på badeværelset. Så kontakt os i dag på telefon 71 99 58 25.


Vil du høre mere om dine muligheder?