LED-belysning Horsens

Lumega er din LED-leverandør i Horsens og omegn med en af markedets bredeste produktkataloger spækket med LED-produkter af højeste kvalitet. Er du på udkig efter LED-belysning til dit kontor eller butik? Så er Lumega din leverandør af LED-løsninger til kommercielt brug.

Hos Lumega har vi stor erfaring med kommercielle belysningsprojekter; store som små. Vi står altid klar til at yde rådgivning og tilbyder et komplet belysningssystem til lige præcis dit projekt. Hos Lumega har vi vores helt egne lysdesignere tilknyttet. De er uddannede til fingerspidserne inden for grafiske illustrationer og kan, med hjælp og information fra dig, lave en komplet 3D-illustration af, hvordan dit belysningsprojekt kan komme til at se ud. Vores armaturer leveres desuden med LED’er af højeste kvalitet. For at nævne to, har vi Phillips LED-pærer og Osram LED-pærer integreret i vores produktportefølje. Armaturerne er ligeledes af høj kvalitet.

Vi hos Lumega er også særdeles konkurrencedygtige, hvad der angår prisen. Det vil altså sige, at hvis du som erhvervsdrivende i Horsens eller omegn ønsker at spare på lang sigt, men samtidigt ikke ønsker at betale i dyre domme for et LED-system, så er Lumega leverandøren for dig.

Et LED belysningssystem fra Lumega giver dig:

  • Langsigtede energibesparelser.
  • Besparelse på køb af LED-produkter her og nu.
  • Lavere vedligeholdelsesomkostninger.
  • Lys af højeste kvalitet på markedet.

Hvad venter du på? Ring til os på telefon 71 99 58 25 og få et uforpligtende tilbud.


Vil du høre mere om dine muligheder?