LED-belysning Odense

Butikker er ofte kendt for at være energislugere, da alle butikkens produkter og hjørner skal være ligeligt belyst. Traditionel butiksbelysning som fx halogenspots bliver hurtigt meget varme, hvilket kræver en ekstra udgift til afkøling af butikken. Belysningen er en af de mest omkostningsfulde driftsomkostninger i butikker i dag. Disse problematikker kan løses med LED!

Flere butikker benytter sig stadig af forældet teknologi, som eksempelvis metalhalogenlamper og spots. Men LED-teknologien har så småt vundet indpas i butik- og detailbranchen, og stadigt flere ønsker at skifte de traditionelle lyskilder ud med energieffektiv LED-belysning. Energibesparelsespotentialet, der typisk ligger mellem 60-70%, viser sig hurtigt at blive en god forretning for store såvel som små butikker fra hjertet af Odense til udkanten af Thyborøn. LED-teknologien vil også sikre et betydeligt bedre indeklima i din butik, idet LED-belysning ikke udleder halvt så meget varme som traditionelle lyskilder. De store energibesparelser som du vil opleve i din butik med LED-belysning gør også, at en investering i et større LED-system vil blive indtjent inden for ganske kort tid. Ønsket om at udskifte din butiksbelysning er måske ikke så fjernt, som du tror, da vi hos Lumega har LED-pærer og LED-rør, der passer direkte i fatninger fra traditionel belysning.

Butiksbelysning kræver meget forberedende arbejde, hvilket ofte kræver en professionel LED-leverandør, der har tjek på både lysdesign samt de individuelle behov, der skal tages højde for, før et LED-anlæg kan installeres. En sådan leverandør er Lumega. Og selvom vi er placeret i København, så kører vi gerne til Fyn for at sikre dig den helt rigtige løsning.