Sign in

Sign in to get the price for Lumega members

Sign in

Finansiering

Turnkey

Turnkey er den perfekte løsningen for kunder som krever LED lys uten komplikasjoner. Hos Lumega tilbyr vi en turnkey løsning hvor du som kunde mottar en komplett løsning. Vi vet at tid er penger for deg. Med Lumega Turnkey løsning står du og selskapet ditt igjen med å bare gjøre det dere gjør best og fokusere på bedriften din, mens vi planlegger, installerer og foretar service på LED løsningen din.

Hva er en Turnkey løsning?

En turnkey løsning er best forklart som en omfattende løsning, som er populært valg blant kommersielle selskaper som ikke har noen ekspertise om LED, men ønsker å bytte til LED lys. På introduksjons møtet før en turnkey avtale er laget, vil forventningene og ønskene dine bli notert. Lumega vil etter dette ta full kontroll, og arrangere alt fra lysdesignet til installasjonen. En service avtale er også inkludert i turnkey løsningen, i tilfelle noen uforventede problemer skulle dukke opp.

Vår turnkey løsning kan bli kombinert med vår leasing løsning, som betyr at vi håndterer hele lysløsningen din. En kombinasjon av disse betyr at vi ikke bare vil velge de rette armaturene og installere dem, men også betalingen, som vil matche den månedlige strømsparingen til systemet. Uten å bevege en muskel kan du få et komplett LED system planlagt spesifikt for ditt prosjekt, inkludert en service avtale, og bare betale det samme som du sparer på strømmen.

Infografikken under illustrer hvordan en turnkey løsning fungerer.